CARLANIA CELLER
Hort d’en Cirera, 23
43422 Barberà de la Conca
977 887 375
651 179 308
info@carlania.com
www.carlania.com

CARLANIA CELLER

CARLANIA CELLER som una família de Barberà de la Conca, que treballem i vivim al poble. L’agricultura i la elaboració de vi ens ha ajudat a donar continuïtat al cultiu de les terres familiars.

A finals del 2009 fem un pas, en el nostre projecte de futur i construïm un petit celler al mateix poble, comença una nova etapa, un nou repte.

Les nostres vinyes, que estan certificades i reconegudes per al CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), estan situades entre 400 i 500 metres d’altitud i donen uns fruits frescos i peculiars. Són finques aïllades i cadascuna té les seves singularitats.

L’agricultura biodinàmica que practiquem, ens ha ajudat a unir els nostres sentiments amb la terra i a comprendre que el vi ha de ser sincer amb les seves particularitat que el fan únic.

Una altra de les nostres raons de ser com som és el TREPAT, la varietat autòctona de la Conca de Barberà amb la que ens identifiquem. Des dels nostres inicis hem apostat per aquesta varietat, considerem important perseverar i promocionar les varietats pròpies de la terra que cultivem. Així doncs, tots els vins de CARLANIA CELLER estan elaborats, en part, o en la seva totalitat amb aquest raïm.

Els nostres vins són raïms fermentats, no hi afegim llevats, ni enzims ni durant la vinificació ni en el procés d’envelliment. No filtrem ni clarifiquem els nostres vins. Les ampolles poden presentar una mica de sediment natural i/o Co2. Són vins vius i cada ampolla és única i diferent a les altres.

Intentem transmetre aquests valors, aquesta autenticitat, les il·lusions, l’esforç, part de nosaltres, de les nostres vides, en els nostres vins.

La nostra botiga online

Productes

El Plantarga 2021

11,95
Afegeix a la cistella

Els Corrals 2019

14,50
Afegeix a la cistella

Els Plans 2017

18,15
Afegeix a la cistella

Random 2021

12,60
Afegeix a la cistella

Sant Pere d’Ambigats 2021

11,95
Afegeix a la cistella

Soofree! 2021

15,29
Afegeix a la cistella