L'art de la conserva

 

 

 

 

 

 

L’activitat de Maria Soler, l’art de la conserva és l’elaboració artesana de vinagres, a banda de la producció de melmelades, gelees i chutneys.

Per elaborar els seus productes, selecciono acuradament la fruita i la verdura: sempre de temporada, de productors de proximitat i madurada a l’arbre.

A més, en el procés d’elaboració no afegeixo cap conservant que no sigui el mateix vinagre, sucre o llimona.

És així com obtinc un producte saborós, de qualitat i del tot saludable. Un producte artesanal amb ànima pròpia, cuinat amb tot el rigor i amb tots els sentits.

Tastos

Vine amb la família o els amics a veure l’obrador. Plegats compartirem una experiència gastronòmica consistent en el tast dels productes de la zona com els formatges Sant Gil d’Albiò, xarcuteria selecta del poble, la cervesa Segarreta o vins de la Conca de Barberà.

Preu: 5 € (amb aigua)  7€ (amb vi o cervesa)      Reserves: 633 739 903

Tallers

Taller per aprendre a fer vinagres, melmelades, gelees o chutneys, o bé per aprendre noves tècniques o perfeccionar la recepta que tingueu. Al final del taller us emportareu a casa els productes que haureu elaborat.

Preu: 40 €     Reserves: 633 739 903