Licors naturals i artesans

 

 

 

On the Rocks elabora licors naturals i artesanals enfocats al segment premium, partint de matèries primeres que en la seva majoria es cultiven a les pròpies instal·lacions.

La cartera de productes va des dels més coneguts, com poden ser llimona o herbes, fins a creacions pròpies com el licor de pastís de poma o el de magnòlia (únic al món). També s’elabora una línia de 2 vermuts negres.

En els gairebé cinc anys que On the Rocks porta al mercat, ha aconseguit més d’una trentena de premis nacionals i internacionals, inclòs, entre d’altres, licor de l’any 2017 al Berlin International Wine & Spirits Competition, per al licor de Pastís de poma, millor vermut 2018 segons WineUp! per al Vermut reserva i diverses medalles d’or a Gilbert & Gaillard a França.

Lico-turisme – Visita

Visita a l’hort d’aromàtiques, visita guiada per a conèixer el procés d’elaboració i copa de vermut.

Durada: 40 minuts     Preu: 5 €     Reserves: 977 878 189

Lico-turisme – Visita i tast

Visita a l’hort d’aromàtiques, visita guiada per a conèixer el procés d’elaboració,tast-maridatge de 5 licors i copa de vermut.

Durada: 60 minuts     Preu: 19 €     Reserves: 977 878 189 (màxim 10 pers.)

Lico-turisme – Visita i taller

Visita a l’hort d’aromàtiques, visita guiada per a conèixer el procés d’elaboració, tast-maridatge de 5 licors i tallet d’elaboració de cocktails.

Durada: 120 minuts     Preu: 45 €     Reserves: 977 878 189 (màxim 10 pers.)