Finca Mas Foraster

 

 

 

 

A la comarca de la Conca de Barberà, marc incomparable per la seva bellesa natural i arquitectònica, i també excepcional per la seva riquesa vinícola, trobem a la vila de Montblanc el Celler Mas Foraster (D.O.Conca de Barberà), que elabora vins des del 1998.

Des de l’inici continuem apostant i millorant el nostre perfil: ser un Celler familiar, 100% collita pròpia, viticultura ecològica, producció limitada i control de tot el procés de la vinya per garantitzar la millor qualitat dels nostres raïms i buscar l’excel·lència en els vins.

El raïm que utilitzem prové de la Finca Mas Foraster, on practiquem viticultura ecològica des de 2011. La fermentació del raïm es dona de forma espontània i treballem amb sulfits mínims buscant respectar al màxim l’essència producte final. D’aquesta manera busquem representar al màxim la tipicitat del nostre Terroir.

2 vins i visita

Passeig per les vinyes situades al costat del celler, tot seguit entrem al celler on seguirem el procés d’elaboració dels vins. Al museu veurem les eines antigues utilitzades al camp i una exposició d’obres itinerants d’art. Acabarem amb el tast de dos vins.

Horari: 11:00-13:00     Preu: 5 €     Reserves: 977 860 229

4 vins i visita

Passeig per les vinyes situades al costat del celler, tot seguit entrem al celler on seguirem el procés d’elaboració dels vins. Al museu veurem les eines antigues utilitzades al camp i una exposició d’obres itinerants d’art. Acabarem amb el tast de quatre vins.

Horari: 11:00-13:00     Preu: 9 €     Reserves: 977 860 229

Esmorçar i visita

A la sala Trepat, amb vistes a la vinya i al celler, esmorçarem amb productes de la Conca de Barberà: pa amb tomàquet regat amb el nostre oli d’oliva verge extra, botifarra blanca i negra, llonganissa seca, formatge, olives, ametlles, avellanes, maridat amb els nostres vins.

Horari: comança a les 10:00     Preu: 14 €     Reserves: 977 860 229