Vins i patrimoni medieval

 

 

 

 

Vins De Pedra és un projecte personal de Marta Pedra. És també un retrobament amb els seus orígens. L’olor del celler amb els vins fermentant, les mans negres tenyides de vi, el frenètic soroll de les ampolles quan s’etiqueten…

Totes aquestes sensacions són retrobades per aquesta jove enòloga.

El besavi de la Marta era enòleg en aquestes contrades tarragonines. Viatjava de celler en celler, tastant aquesta tina o aquella bóta. Aquesta estima per les vinyes i el vi sembla haver-se transmès latent i silenciosament de generació en generació fins a arribar a la Marta.

Així és com neix Vins de Pedra l’any 2010, com una aproximació a la seva pròpia identitat. Ser capaç de fer elaboracions que reflecteixin de manera fidel el territori i aportar el seu petit gra de sorra al creixement futur de la Conca.

La Torre dels Tastos

En un recorregut vertical, es visiten els set pisos de la torre medieval, seu de Vins de Pedra, des del rebost fins a la darrera planta. En aquest trajecte es reviu la història de la família de la Marta que és la història de Montblanc. En arribar al cap d’amunt es divisa una vista preciosa de la Conca, envoltada per camps de vinya i cereal i la vila coronada per l’església de Santa Maria la Major. El vi pren un altre sabor quan es tasta entre pedres.

Horari: dissabtes matí     Preu: 7 €     Reserves: 630 405 118

Calçotada entre vinyes

Activitat pensada per gaudir en família i apte per a tots els públics. Indispensable si no coneixes el projecte i irresistible si coneixes els vins i n’ets un enamorat!

Horari: un dissabte de març de 10:00 a 13:00     Preu: 15 €     Reserves: 630 405 118

Verema i Fermenta

Viu amb Vins de Pedra una verema a la Conca de Barberà. Et proposem una activitat 100% vinícola on veremarem i trepitjarem el raïm perquè tu mateix et facis el teu propi vi. Una activitat pensada per fer amb el amics i família.

Horari: un dissabte d’octubre de 10:00 a 13:00     Preu: 15 €     Reserves: 630 405 118