Projecte familiar

 

 

 

 

 

 

El Celler Vidbertus és un projecte familiar i molt jove que té com a objectiu fer vins d’autor, amb varietats autòctones. Mitjançant un cultiu ecològic i sostenible aconseguim fer productes d’alta qualitat que ens transporten a un territori i unes sensacions excepcionals.

Disposem de dues instal·lacions en funció de les necessitats: un celler del 1890, on aprenem de l’experiència i tradició, on actualment fem tastos i actes més enoturístics. I un segon espai molt innovador al Celler de Viveristes de Barberà de la Conca, on mitjançant la cultura “coworking” aconseguim ser més competitius i sostenibles.

Ens apropem als nostres clients mitjançant una gran oferta enoturística adaptada 100% als gustos i necessitats de cadascú. Des d’un tast vertical fins un esmorzar a les vinyes. Experiències úniques i moments inoblidables!

Visita al celler

Sortida de reconeixement de plantes de primavera útils del camp i del bosc i una visita als cultius d’aromàtiques d’AROMIS on farem un taller per veure com podem utilitzar algunes d’aquestes plantes.

Horari: 10:00-12:00     Preu: 6 €     Reserves: 696 718 135

Esmorçar maridatge

Sortida de reconeixement de plantes de primavera útils del camp i del bosc i una visita als cultius d’aromàtiques d’AROMIS on farem un taller per veure com podem utilitzar algunes d’aquestes plantes.

Horari: 10:00-12:00     Preu: 6 €     Reserves: 696 718 135

Ruta 4×4 i vista al taller

Activitat que permet veure i participar en la plantació del safrà d’AROMIS on farem un taller per veure com netejem els bulbs, com ceixen i tastarem productes amb safrà.

Horari: 10:00-12:00     Preu: 6 €     Reserves: 696 739 903