Projecte familiar

 

 

 

 

 

 

El Celler Vidbertus és un projecte familiar i molt jove que té com a objectiu fer vins d’autor, amb varietats autòctones. Mitjançant un cultiu ecològic i sostenible aconseguim fer productes d’alta qualitat que ens transporten a un territori i unes sensacions excepcionals.

Disposem de dues instal·lacions en funció de les necessitats: un celler del 1890, on aprenem de l’experiència i tradició, on actualment fem tastos i actes més enoturístics. I un segon espai molt innovador al Celler de Viveristes de Barberà de la Conca, on mitjançant la cultura “coworking” aconseguim ser més competitius i sostenibles.

Ens apropem als nostres clients mitjançant una gran oferta enoturística adaptada 100% als gustos i necessitats de cadascú. Des d’un tast vertical fins un esmorzar a les vinyes. Experiències úniques i moments inoblidables!

Visita al celler

Consisteix en la presentació del celler, acompañada d’un vídeo sobre l’elaboració vinícola i tast de 3 vins.

Preu: 9 €     Reserves: 630 439 055 (mínim 2 persones)

Esmorzar maridatge

Esmorzar – maridaje al celler del 1890 amb productes gastronòmics de la zona: pa de pagès amb tomàquet, llonganissa seca, formatge, olives i ametlles. Maridat amb els vins Vidbertus.

Horari: 10:00-12:00     Preu: 15 €     Reserves: 630 439 055 (mínim 4 persones)

Ruta 4×4 i vista al taller

Activitat que us porta a fer una ruta amb 4×4 per les vinyes de Vidbertus, seguida de Presentació al celler i tast de 4 vins Vidbertus.

Preu: 25 €     Reserves: 630 439 055 (mínim 2 persones)