Artesania Alimentaria

 

 

 

 

 

Especialitats Cobo som una empresa dedicada a l’artesania i a l’alimentació, concretament centrada en l’elaboració de galetes i dolços artesans com els Carquinyolis, els Marilyn’s i les neules de Nadal.

L’empresa va ser fundada l’any 1955 per Joan Cobo Coma. Primerament, el negoci estava en mans del fundador i de la seva esposa Maria. Actualment, la fàbrica compta amb la continuïtat dels tres fills, Mercè, Carme i Joan, i d’un dels seus néts, el David.

Fent referència a les tres generacions que actualment treballem a l’empresa, Especialitats Cobo es pot caracteritzar com una empresa familiar i petita que hem anat evolucionant amb el pas del temps i en la qual hem aconseguit vendre els nostres productes a tot Catalunya i en algunes parts de l’Estat Espanyol.

Som una empresa familiar i la principal estratègia és desenvolupar una producció sense deixar el nostre nivell artesanal.

Visita guiada

Visita guiada a les instal.lacions d’Especialitats Cobo on veurem el procés d’elaboració dels carquinyolis i altres galetes artesanes.

Durada: 20-40 minuts     Preu: GRATUÏT     Reserves: 977 870 977