Preguntes freqüents

BOTIGA ONLINE

Què puc comprar?

A la nostra botiga online pots comprar productes artesans de la Conca de Barberà com vins, caves, licors, olis, vinagres, embotits, formatges, melmelades,  arquinyolis i altres dolços, condiments, tòfona o safrà.

Quin és el procés de compra online?

Per fer una compra a la nostra Botiga has de seleccionar els productes que t’interessin i afegir-los al cistell de la compra mitjançant el botó “Afegir”. Un cop seleccionats els articles que busques, pots continuar el procés de compra amb el botó “Veure el meu cistell”, on hi trobaràs el resum de la teva compra. Un cop hagis verificat els productes del cistell, podràs iniciar el procés de comanda i pagament a través del botó “Finalitzar compra”.

M’he de registrar a la botiga online per a poder comprar?

No, pots realitzar la compra sense ser usuari, però recomanem que et facis usuari per poder gestionar les teves comandes.

Si em vull registrar, com puc fer-ho?

Després de seleccionar els productes, verificar-los al cistell de la compra i procedir a fer la comanda, podràs registrar les teves dades a l’apartat “Encara no ets client?”. També podràs registrar-te directament a la secció del nostre web “El teu compte”, a la part superior dreta.

És segur comprar a la botiga online?

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur. Tota la informació que ens transmets viatja xifrada a través de la xarxa, gràcies al servei basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Així mateix, les dades de la teva targeta de crèdit no queden registrades a cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda) de Stripe i/o de Paypal.

Com puc fer una comanda?

Per fer una comanda hauràs de seguir els següents passos:

 • Escollir els productes:
  • A sota de cada producte de la nostra galeria hi ha un botó “Afegir”. Només cal fer un clic al botó i la referència s’afegirà al cistell de la compra.
  • El cistell de la compra anirà acumulant els articles que es vulguin comprar. Des del mateix cistell es poden modificar els productes i les unitats.
  • Per iniciar el procés de compra només cal clicar el botó “Finalitzar compra” que trobaràs al final del cistell.
 • Emplenar el formulari de compra i finalitzar la compra:
  • Només cal emplenar els formularis d’adreça de lliurament i acceptar les condicions de compra. (Aquí és on pots registrar-te)
 • Pagar mitjançant les formes disponibles:
  • El pagament de qualsevol compra pot efectuar-se mitjançant targeta de crèdit/dèbit (Visa, Mastercard, Visa Electron i/o similars a través de Stripe), i mitjançant transferència bancària al nostre compte corrent, sempre que s’habiliti expressament.

Quan tardarà a arribar la meva comanda?

Els productes seran lliurats en un termini d’entre 24 i 48 hores a partir del dia de la comanda. Els caps de setmana i els festius no es tindran en compte com a operatius.

Puc modificar una comanda realitzada?

En cas que es presenti algun inconvenient amb els nostres productes, has d’enviar un correu electrònic a comandes@tastalgourmet.com, amb les dades de la comanda, la teva identificació, els motius de la devolució i una foto del producte tal com va arribar, en el cas d’estar defectuós. Contestarem el correu en el termini més breu possible per solucionar l’inconvenient.

Quines són les despeses d’enviament de les comandes.

Fins a 30 €  de comanda (IVA inclòs) – 6 € + 21% IVA

A partir de 31 €, enviament gratuït

Com puc saber si la meva comanda s’ha efectuat correctament?

Un cop finalitzat el procés de compra, rebràs un correu electrònic indicant el número de la comanda, així com tots els seus detalls i com seguir l’enviament.

SOBRE FET A LA CONCA

Què és Fet a la Conca?

Som una cooperativa de serveis que aplega 14 petites empreses artesanes agroalimentaries de la Conca de Barberà.

Quins són els objectius de Fet a la Conca?

Difondre i promoure els productes elaborats de les seves empreses sòcies en fires, exposicions i punts de venda diversos, tant físics com virtuals a través de la botiga online de la pàgina web.

Quins són els segells, denominacions territorials o agrupacions que tenen els socis de Fet a la Conca?

Com que els productes són molt diferents, hi ha diversitat en aquest sentit. Tenim productes de la DO Conca de Barberà (vins), DO Cava i DOP Siurana (olis d’oliva), en certificació ecològica CCPAE i UE i altres amb segell de Venda de Proximitat.

Fet a la Conca disposa de botiga física per comprar o per recollir una comanda?

Sí, a l’entrada del recinte del Monestir de Poblet. Plaça Ramon Berenguer IV, 4 – Poblet – Tel 977870958.