Vins d'alçada

 

 

 

 

 

El nostre projecte sorgeix de la il·lusió de tornar a produir safrà a la Conca de Barberà, com s’havia fet des de l’època medieval. La Conca de Barberà i la Baixa Segarra havien sigut importants centres productors i comercialitzadors de safrà fins començaments del segle XX.

La mateixa passió que ens mou a estimar la nostra terra i els productes que ens ofereix, ens transmet la il·lusió per fer del nostre, el millor safrà en cultiu ecològic certificat CCPAE i UE.

Així mateix, som productors de diverses espècies de plantes aromàtiques i condimentàries també en cultiu ecològic, amb les quals, ja sigui tant a partir de la pròpia planta assecada com a partir dels olis essencials que obtenim mitjançant destil·lació. Elaborem productes que ajuden tant a la cuina mediterrània tradicional com a la més innovadora: olis i vinagres aromatitzats o condiments amb textura de pols d’herbes.

Primavera a la Conca

Sortida de reconeixement de plantes de primavera útils del camp i del bosc i una visita als cultius d’aromàtiques d’AROMIS on farem un taller per veure com podem utilitzar algunes d’aquestes plantes.

Horari: 10:00-12:00     Preu: 6 €     Reserves: 696 718 135

Estiu a la Conca

Sortida de reconeixement de plantes de primavera útils del camp i del bosc i una visita als cultius d’aromàtiques d’AROMIS on farem un taller per veure com podem utilitzar algunes d’aquestes plantes.

Horari: 10:00-12:00     Preu: 6 €     Reserves: 696 718 135

Ara toca plantar safrà

Activitat que permet veure i participar en la plantació del safrà d’AROMIS on farem un taller per veure com netejem els bulbs, com ceixen i tastarem productes amb safrà.

Horari: 10:00-12:00     Preu: 6 €     Reserves: 696 739 903

Ara toca collir safrà

Activitat que permet veure l’espectacle de la floració del safrà d’AROMIS on collirem flors, farem un taller per veure com desbrinem les flors i tastarem productes amb safrà.

Horari: 10:00-12:00    Preu: 6 €    Reserves: 696 739 903