Cerveses BOIXETS
C/Girona, 11
43430 Vimbodí i Poblet

Tarragona
659 58 88 65
cbleno@tinet.cat
https://cerveses.wordpress.com/

CERVESA ARTESANAL BOIXETS

EN HOMENATGE A LA FONT DE BOIXETS

Boixets cuida tots els detalls del procés d’elaboració fins a aconseguir un ventall ric d’estils i sabors. Ens agrada experimentar i provar noves combinacions, cosa que ens ha permès treure al mercat tirades limitades de cervesa que han tingut molt bona acceptació, com la negra amb mel o l’Espluguina.
La nostra marca també fabrica per a particulars i per a ajuntaments. Un dels projectes que ens agradaria destacar és la cervesa de safrà, que vam elaborar per a l’Ajuntament de Montblanc i que va distribuir l’oficina de turisme a #Safrània 365, en l’edició de 2019. Tota una experiència!

LLISTAT DE PRODUCTES:

  • Cerveses rosses: Les nostres rosses són laTeresa, la Safrània i l’Espluguina. Totes tres estan fetes amb malta Pilsen i maltes especials. La Safrània conté una proporció justa de safrà que li dóna un to aromàtic especial i l’Espluguina conté regalèssia.
  • Cerveses torrades: Les nostres torrades són la Carles i la Vimbodí, fetes amb malta pale ale i maltes especials. La Vimbodí conté regalèssia.
  • Cerveses negres: Les nostres negres són l’Eixeregats amb regalèssia i l’Eixeregats amb mel de la Conca de Barberà, fetes amb malta pale ale i maltes especials.
La nostra botiga online

Productes

Boixets Carles

3,006,90
Selecciona opcions

Boixets Eixeregats

3,006,90
Selecciona opcions

Boixets Teresa

3,006,90
Selecciona opcions