Natàlia Rodríguez – Ca la Cova
C/ Major, 72
43430 Vimbodí i Poblet
977 878 273
natalia@calacova.cat
www.calacova.cat

Natàlia, Ca la Cova

A Ca la Cova són artesans de la carnisseria, cansaladeria i xarcuteria, des del 1937. És un negoci familiar nascut a Vimbodí i Poblet.

Actualment està liderat per la tercera generació, la Natàlia. Ella ha centrat el compromís diari d’aplicar tots el valors apresos de ben petita. Des de l’any 2014 és membre de la Confraria del Gras i el Magre de Catalunya i forma part de la junta del Gremi de Carnissers de Tarragona.

El 2012, Ca la Cova va rebre el premi de la Diputació de Tarragona a l’emprenedoria i el 2018, la Cambra de Comerç de Reus, ens va guardonar amb un premi a la trajectòria empresarial.

Ca la Cova participa activament en diferents fires artesanes i de productes autòctons. També col·labora en diferents esdeveniments fent cuina en directe, o tallers per a totes les edats, i també participa en algun espai radiofònic.

Ca la Cova obre les portes de l’obrador a diferents visitants encuriosits per l’ofici, tot ensenyant-los alguna creació de les quals ofereix.

El seu compromís del dia a dia

A Ca la Cova elaboren amb molta cura; tots els nostres productes estan fets artesanalment amb carns de proximitat i de primera qualitat. Cuidem des de les elaboracions més antigues fins a les més creatives.

Preparem diàriament des de carns fresques saludables, divertides i de fàcil cocció, indicades per a les presses del dia a dia, fins a d’altres que necessiten coccions més acurades.

Fem embotits des dels més tradicionals fins als més innovadors. Dels cuits fins als curats , dels de tota la vida, als reinventats o creatius, donant pas a experimentar noves sensacions al paladar.

La seva empatia els permet conèixer els clients que els visiten. Els escoltem, els assessoren i aprenen junts, i això els ajuda a oferir productes encertats.

A Ca la Cova ensenyen, aprenen, reinventen, cuiden i es diverteixen!

La nostra botiga online

Productes

‘Coca’ d’embotit curat | Ca la Cova

7,60
Afegeix a la cistella

Secallona artesana | Ca la Cova

7,60
Afegeix a la cistella

Secallona artesana 5 pebres | Ca la Cova

9,80
Afegeix a la cistella